IZJAVA O PRIVATNOSTI

Politika privatnosti za eKlasik – Berza Antikviteta

1. Prikupljanje podataka: eKlasik će prikupljati određene informacije od korisnika prilikom registracije ili postavljanja oglasa. Ove informacije uključuju ime i email adrese korisnika. Telefon se ostavlja po želji korisnika, ali nije obavezno.

2. Korišćenje prikupljenih podataka: eKlasik koristi prikupljene podatke kako bi korisnicima omogućio pristup svojim korisničkim nalozima, slao relevantne informacije o postavljenim oglasima i pružao podršku u vezi sa njihovim zahtevima i pitanjima.

3. Zaštita podataka: eKlasik preduzima odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bi zaštitio podatke korisnika od neovlašćenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe. Podaci korisnika će biti čuvani sigurno i neće biti dostupni trećim stranama bez pristanka korisnika, osim u slučajevima gde je to zakonom propisano.

4. Deljenje podataka: eKlasik neće deliti lične podatke korisnika sa trećim stranama bez njihovog izričitog pristanka, osim ako to zahteva zakon ili je to neophodno u svrhu pružanja usluga na sajtu (npr. procesuiranje plaćanja putem sigurnog procesora plaćanja).

5. Oglasi i oglašavanje: eKlasik koristi oglase putem Google AdSense-a ili drugih oglašivačkih partnera. Oglasi prikazani korisnicima mogu biti personalizovani na osnovu podataka o njihovoj aktivnosti na sajtu, ali neće biti zasnovani na ličnim podacima poput imena ili email adrese.

6. Kolačići: eKlasik koristi kolačiće kako bi poboljšao iskustvo korisnika na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na uređaju korisnika i pomažu u analizi korišćenja sajta, personalizaciji sadržaja i pružanju funkcionalnosti kao što je ostajanje prijavljen na nalogu.

7. Prava korisnika: Korisnici imaju pravo da zatraže kopiju, izmenu ili brisanje svojih ličnih podataka u bilo koje vreme. Takođe imaju pravo da povuku svoj pristanak za obradu podataka ili da podnesu žalbu nadležnom regulatornom organu u vezi sa obradom njihovih podataka.

8. Period čuvanja podataka: eKlasik će čuvati lične podatke korisnika samo onoliko koliko je neophodno za pružanje usluga na sajtu ili u skladu sa zakonskim obavezama. Podaci korisnika koji nisu više potrebni će biti anonimizirani ili obrisani.

9. Izmene politike privatnosti: eKlasik zadržava pravo da povremeno ažurira ovu politiku privatnosti kako bi odražavala promene u načinu obrade podataka ili zakonodavstvu. Korisnici će biti obavešteni o svim značajnim izmenama politike putem emaila ili obaveštenja na sajtu.

Ova politika privatnosti se primenjuje na sve posetioce i korisnike eKlasik – Berza Antikviteta sajta. Korišćenjem sajta, korisnici izražavaju pristanak na obradu njihovih podataka u skladu sa ovom politikom privatnosti. Ukoliko imate dodatna pitanja ili zahteve u vezi sa zaštitom privatnosti i obradom podataka, možete nas kontaktirati putem informacija navedenih na sajtu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta slažete se sa našom politikom kolačića.

Politika kolačića