O nama

ukratko…

Ovaj veb sajt ze zasniva na principu DISINTERMEDIJACIJE. Kupac sam traži prodavca i prodavac sam traži kupca. Kupovina, prodaj ili razmena obavlja se direktno bez treće strane. Alokacija kapitala obavlja se u organizaciji samih učesnika transakcije te sami snose rizike i ubiru prednosti .

Sajt je besplatan za korišćenje i finansiran je od grupe kolekcionara antikviteta i entuzijasta.

Namena web sajta “Berza antikviteta” – bazar antikviteta je da kolekcionarima raznih antikviteta, filatelistima, numizmatičarima i ljubiteljima retkih i umetničkih predmeta pruži na jedom mestu pomoć prilikom kupoprodaje i potrage za određenim predmetom. Želja nam je da ovo bude najveća on line centar za antikvitete ove vrste u regionu i šire te se nadamo da će te nam pomoći Vašim sugestijama i aktivnim učešćem.

Želja nam je i da se, u ovo doba konzumerizma i kratkog pamćenja, predmeti i pojmovi iz prošlosti sačuvaju od uništenja i zaborava. Na kraju, mi samo određujemo koliko šta vredi i da li je vredno čuvanja i pamćenja.

Radi lakše navigacije na sajtu, svi antikviteti su razvrstani po kategorijama kojima pripadaju. Predmeti koji se manje sreću u praksi stavljeni su u kategoriju “ostalo”. Ovi predmeti nisu manje vredni, ali zbog obimnosti oblasti, bili smo prinuđeni na ovu vrstu racionalizacije.

Prednost ovakvog oglašavanja ponude-potražnje na sajtu “Berza-antikvitetacom” su velike:

  • prostorno neograničena dostupnost ponude – potražnje
  • dug period oglašavanja
  • mogućnost objavljivanja slika prilikom oglašavanja
  • besplato, jeftino
  • brza realizacija kupovine – prodaje
  • mogućnost procena predmeta – starina, determinacija

Hvala vam što imate razumevanja, s obzirom da su oglasi besplatni, za reklame koje se pojavljuju na sajtu jer je to jedini izvor održavanja portala (ne zarada).