Ovaj artikal - lot nije dostupan. Potražite sličan predmet u kategoriji: Breweriana, Novi Sad
Vi ste ovde: Početna 09. Razno Breweriana Slavska knjiga kutija sa oslikanom flašom
 

Slavska knjiga kutija sa oslikanom flašom

Lično preuzimanjePlaćanje pre slanja
Postavljeno 26/08/2023
|
Pregleda: 114
|
Advert ID: 29833

Za svaku priliku za koju vam treba originalan, ali i unikatan poklon. Radimo i pisanje na flašama po porudžbini, kao i oslikavanje motiva koje vi zamislite. Sve stvari koje imamo u ponudi su ručni rad. Drvene kutije su veoma jedinstvene i ima ih samo kod nas.

Drvena slavska kutija – Sveti Nikola
5.000 рсд + Free Shipping
Drvena slavska kutija sa likom Svetog Nikole.

Ova prelepa knjiga-kutija predstavlja unikat u svetu poklona. Sa prednje strane nalazi se ikona Svetog Nikole izrađena u zlatotisku, dok je sa unutrašnje strane nalazi blagoslov vladike Nikolaja Velimirovića. Unutra se nalazi boca na kojoj je nalepljena nalepnica, čep i kapica.

Ovaj proizvod je idealan za sve koji traže nešto unikatno i posebno. Izrađeno od kvalitetnog drveta i pažljivo ukrašeno, ovo knjiga pakovanje će privući pažnju svih koji ga vide i niko neće ostati ravnodušan.

Drvena slavska kutija – Sveti Jovan
5.000 рсд + Free Shipping
Drvena slavska kutija sa likom Svetog Jovana.

Ova prelepa knjiga-kutija predstavlja unikat u svetu poklona. Sa prednje strane nalazi se ikona Svetog Jovana izrađena u zlatotisku, dok je sa unutrašnje strane nalazi blagoslov vladike Nikolaja Velimirovića. Unutra se nalazi boca na kojoj je nalepljena nalepnica, čep i kapica.

Ovaj proizvod je idealan za sve koji traže nešto unikatno i posebno. Izrađeno od kvalitetnog drveta i pažljivo ukrašeno, ovo knjiga pakovanje će privući pažnju svih koji ga vide i niko neće ostati ravnodušan.

Bulevar Kralja Petra I br. 33, lokal 1
21000 Novi Sad

POZOVITE NAS
021/532117

PIŠITE NAM
sveustaklo@gmail.com
sveustaklons.rs

Naši proizvodi oplemenjuju prostor i čuvaju planetu
Udružili smo svest o ekologiji i osećaj za lepo, te 2015. godine u Novom Sadu osnovali Sve u staklo d.o.o, sa namerom da sugrađanima ponudimo održivu alternativu čuvanja namirnica u ambalažama vrhunskog dizajna.
ve u taklo d.o.o. je proizvođač, uvoznik i distributer staklene ambalaže i bravura od drveta.

Ponosni smo na veliki izbor flaša, tegli, čaša i poklona za svaku priliku koje nudimo svojim mušterijama.

O tome da smo jedinstveni u ovoj branši govorite Vi, naše mušterije. O tome koliko smo kvalitetni, neka govore naši proizvodi, a o tome koliko smo pouzdani, na to ne treba trošiti reči, dođite i uverite se.

Robu dostavljamo u sve mesta u Republici Srbiji putem kurirskih službi. Na teritoriji Novog Sada postoji mogućnost besplatne dostave, a sve u svrhu Vašeg potpunog zadovoljstva.

Podeli nešto jedinstveno i lepo
Cena: 43,0 €
Telefonski broj: 021532117 pokaži ceo broj
Lokacija: Novi Sad
Bulevar Kralja Petra I br. 33, lokal 1 21000 Novi Sad

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta slažete se sa našom politikom kolačića.

Politika kolačića