Ovaj artikal - lot nije dostupan. Potražite sličan predmet u kategoriji: Porculan, staklo, keramika |
Vi ste ovde: Početna 06. Figure, skulpture Porculan, staklo, keramika | Par – holandski dečak i devojčica
 

Par – holandski dečak i devojčica

Postavljeno 05/05/2024
|
Pregleda: 31
|
Advert ID: 38641

Za prodaju je dostupan par holandskog dečaka i devojčice, veliki glazirani kip od opeke, jedinstvena retkost među ručno izrađenim keramičkim predmetima. Ove sofisticirano oslikane figurice predstavljaju pravo antičko vajarsko delo, s čistim i čvrstim figurama, ručno oslikanim glazurom u bojama koje odišu modom tog vremena!

Ovo dekorativno, detaljno umetničko delo predstavlja savremeni barok u svojoj najboljoj formi. Očaravajući detalji u licima figura, kao i sitni detalji njihove odeće, psa i haljina male dame, pružaju realističan uvid u vreme u kojem su stvoreni.

Ovaj ukrasni predmet je visoko cenjen, a u savršenom je stanju – bez pukotina, lomova ili bilo kakvih oštećenja. Fotografije prikazuju predmet s poštovanjem prema njegovoj starosti.

Preporučujemo ga za kolekcionare, izložbene prostore ili kao prefinjenu dekoraciju za vaš dom. Takođe, odličan je izbor za poklon koji će zasigurno oduševiti svakog ljubitelja umetnosti.

Dimenzije i karakteristike:

Dečak: visina oko 45 cm

Podeli nešto jedinstveno i lepo
Cena: Kontakt
Telefonski broj: 0613189159 pokaži ceo broj

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta slažete se sa našom politikom kolačića.

Politika kolačića