ANTIK CENTAR – POSAO

Nastojimo da zapošljavanjem kvalitetnih profesionalaca i stalnim razvojem potencijala zaposlenih ostvarimo maksimum u pružanju usluga u oblasti prometa i procene umetničkih predmeta i antikviteta.

Zato u Berzi Antikviteta – Novi Sad, koja je značajna među subjektima u polju prometa i procene antikviteta i umetničkih predmeta u Srbiji, nećete pronaći samo posao – mi Vam pružamo razvoj i izazov.

Ukoliko želite da se pridružite našem timu Berza Antikviteta – Novi Sad, pošaljite Vašu prijavu na naš email (cv i prateće pismo), ili nas kontaktirajte putem telefona za više informacija.

Svaka prijava se pažljivo analizira a kandidati čije prijave najviše odgovaraju zahtevima upražnjenog radnog mesta se uključuju u proces selekcije. Nakon procene profesionalnih kompetencija kandidati dobijaju informaciju o njihovom daljem statusu (primljeni, ostaju u bazi za drugu poziciju, neprihvatljivi).

Aktuelni konkursi:

Nema trenutno

Ponude za posao slati na email berzaantikviteta@gmail.com sa naslovom “Za posao”. U emailu treba da se nalazi CV i eventualno prateće pismo u formatima: doc, docx, pdf. Za više informacija zvati na tel.: 021/6350-411, 064/203-1668.

Leave a Reply